Sisteme de alarme - Sisteme antiincendiu - Interventie rapida - Camera supraveghere - Automatizari porti - Sistem antiefractie - Alarma apartament - Alarme imobil - Firme paza
Posted by: Vasile (Cluj)
Suntem o asociatie de proprietari, bloc cu 10 apartamente, si am solicitat o oferta de interfon. Am negociat cu 2-3 firme, si in 2 zile s-a instalat.

Posted by: Simona (Bucuresti) (Sector 1)
Cautand firme autorizate de paza si protectie in Bucuresti am ajuns aici. Nu am postat o cerere publica dar am contactat telefonic cateva firme din lista si am negociat personal oferta.

Posted by: Ioana (Oradea)
Cautam o firma instalatoare de alarme. Am un magazin de bloc. Cred ca e o idee buna sa vina ei sa ma caute. Am economisit timp si bani folosind SecurityArena

Posted by: Paul (Bucuresti, Sect. 3)
Vreau sa imi instalez la casa un videointerfon. Apeland la acest site, am primit rapid 5 oferte de la firme locale. M-au sunat si am ales cea mai convenabila.

Posted by: Grigore (Constanta)
Aveam rapid nevoie de un sistem de securitate la o florarie in Constanta. Dupa ce am scris pe site cam de ce as avea nevoie m-au sunat de la doua firme si in 3 zile era deja functional sistemu.

Adauga feedback

Please enter the string shown in the image. *
* required fields