Sisteme de alarme - Sisteme antiincendiu - Interventie rapida - Camera supraveghere - Automatizari porti - Sistem antiefractie - Alarma apartament - Alarme imobil - Firme paza

Interventii ISU Cluj 2010

ISU Cluj a avut in 2010 cu 20% mai multe interventii fata de anul trecut, se arata in bilantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Avram Iancu" Cluj.

In medie, echipajele ISU au raspuns la 20 de apeluri pe zi, cu peste 6,5% mai multe decat in anul precedent. In 2010 au fost inregistrate, in total, peste 7.000 de interventii.


Comandantul ISU Cluj, generalul Vasile Somlea, a explicat cresterea volumului de activitate prin inaugurarea, in 26 septembrie, subunitatii de la Baisoara. In dotarea acesteia, pe langa autospecialele pentru stingerea incendiilor si echipamentele de descarcerare, exista si o ambulanta SMURD. "Scopul infiintarii acestei noi subunitati a fost micsorarea timpilor de interventie din zona respectiva, tot mai des frecventata de diferite grupuri de turisti", a explicat Vasile Somlea.

Potrivit bilantului, in 2010 pompierii au participat la 168 de inundatii si 162 de fenomene meteo periculoase. De asemenea, serviciul de prevenire a incendiilor a efectuat peste 1.160 de controale, fiind aplicate 359 de sanctiuni contraventionale in valoare totatala de 236.450 de lei.

sursa www.stiridecluj.ro

 

 

 

tags isu, igsu, cluj, incendiu, evenimente, urgente, pompieri, securitate, prevenire