Sisteme de alarme - Sisteme antiincendiu - Interventie rapida - Camera supraveghere - Automatizari porti - Sistem antiefractie - Alarma apartament - Alarme imobil - Firme paza
Firma Canel SRL
Localitate Iasi
Judet Iasi
Sediu B-dul Stefan cel Mare si Sfant, bl. B1-B2, Parter
Tel/Fax 0232/211986
Mobil 0721/211986
Website
Persoana contact Albu Valentin
Descriere


  La CANEL creatia tehnica este un mod de viata . Nu se poate vorbi aici doar de niste produse gindite si realizate de colectivul acestei societati, ci de un ansamblu de produse subordonate unui proiect, ce-si propune sa rezolve o anumita problema complexa, fie ea legata de automatizarea unui anumit proces, fie de supravegherea unor obiective.
      CANEL a fost acreditata ISO 9001 de catre TUV(Germania) in 2004 pe domeniul sistemelor de alarmare, sistemelor de radiocomunicatii si automatizari; este avizata din 1996 de catre Ministerul comunicatiilor pentru proiectarea, instalarea si comercializarea echipamentelor de radiocomunicatii si de asemeni pentru subinchirierea frecventelor radio; este autorizata de Ministerul de Interne din 1996 si licentiata dupa Legea 333/2003 in 2005 pentru proiectarea, comercializarea si instalarea sistemelor de alarma.
      In 1998 CANEL a infiintat dispeceratul de monitorizare a sistemelor de alarmare, telefonic si radio bidirectional, fiind singurul de acest gen ce functoneaza in Iasi, sistemul de alarmare fiind unul de mare complexitate ce se bazeaza pe transmiterea semnalului video si de date atit prin cablarea structurata, cit si prin radio si asigura supravegherea a peste 300 de obiective din Iasi.
      In 2005 CANEL SA a fost licentiata de catre Ministerul Administratiei si Internelor pentru servicii de paza, transport valori, garda de corp.
      Totodata CANEL SA realizeaza si monitorizarea prin GPRS a autovehiculelor in trafic.
      In ceea ce priveste automatizarile, s-a inceput cu statii automate hidrometrice, statii care au rolul de a prelua niste anumiti parametrii precum nivelul precipitatiilor, temperatura, calitatea apei in riuri (gradul de poluare) si transmiterea informatiei pe suport radio catre dispecerat.
      Proiectele includ de asemeni realizarea amplasamentelor punctelor de colectare a parametrilor, inclusiv instalarea cabinelor si a stilpilor de sustinere a antenelor, montarea si punerea in functiune a echipamentelor si realizarea softului de achizitie si prelucrare a datelor.

      Alte directii sunt :

    * Sistemele de semnalizare si control al traficului rutier, sistem care cuprinde pachetul format din automatul de semaforizare, semafoare pentru vehicule, semafoare pentru pietoni, semafoare si lampi de avertizare.drum in lucru
    * Sisteme de avertizare a populatiei in caz de calamitati (ALA), sisteme ce cuprind proiectarea, livrarea, instalarea echipamentelor de alarmare, realizarea softului de actionare a sirenelor de la distanta
    * Sisteme de control acces in stadioane precum si alte arene sportive, sisteme ce includ turnichetii de acces, softul de editare tichete, softul de monitorizare a accesului in arena sportiva
    * Parcomate, echipamente complete pentru parcari cu plata
    * Iluminat public utilizindu-se panouri solare si lampi de iluminat cu LED-uri, lampi cu un consum foarte redus.


tags:

sisteme alarma,sistem alarma, sistem de alarma, sisteme alarme,
sisteme de alarme, sisteme de alarma, sisteme de alarmare, alarme case,
sistem securitate, sisteme securitate, sistem de securitate, sisteme de securitate,
sisteme wireless, alarma cu pager, sisteme de monitorizare, alarme apartament,
alarme apartamente, alarma wireless, alarme wireless, alarma apartament,
 sistem antiefractie, alarme locuinte, alarma imobil, alarme imobile,
 sisteme de siguranta, alarme imobil, Iasi

 

Recomanda aceasta firma unui prieten!
Numele tau: E-mail prieten: