Sisteme de alarme - Sisteme antiincendiu - Interventie rapida - Camera supraveghere - Automatizari porti - Sistem antiefractie - Alarma apartament - Alarme imobil - Firme paza
Firma Ianus S.R.L.
Localitate Zalau
Judet Salaj
Sediu str. Iuliu Maniu, bl. P+10, ap.2
Tel/Fax 0260/606200
Mobil 0745 542 786
Website www.ianus-romania.ro
Persoana contact Chezan Florin Valer
Descriere

 

Despre noi

Firma S.C. IANUS S.R.L. Zalau , înregistrata la Reg. Com. J 31/9/2001, C.U.I. 13666680, si-a început activitatea în luna ianuarie a anului 2001 si este o firma specializata în instalatii electrice.

Firma noastra are un numar de 90 de angajati permanenti, din care 16 ingineri, 2 subingineri , 46 electricieni si 4 lacatusi .

Personalul de care dispunem face posibil ca firma noastra sa poata aborda lucrari complexe pe tot spectrul instalatiilor electrice.

S.C. IANUS S.R.L. este una din putinele firme din domeniu care ocupa intreg spectrul instalatiilor electrice in domeniul 0-110 kV, incepand din domeniul instalatiilor electrice de curenti slabi, trecand prin domeniul instalatiilor electrice pentru constructii civile si industriale, al automatizarilor industriale si ajungand in domeniul instalatiilor energetice de producere si distributie a energiei electrice.

S.C. IANUS S.R.L. a obtinut toate agrementele ANRE pentru proiectarea si executarea instalatiilor electrice in domeniul 0,4-110kV :

  • incercari de echipamente electroenergetice (atestat tip A);
  • proiectare de linii electrice aeriene sau in cablu, cu tensiuni intre 0,4-110kV si posturi de transformare (atestat tip C1B);
  • executare de linii electrice aeriene sau in cablu, cu tensiuni intre 0,4-110kV si posturi de transformare(atestat tip C2B);
  • executare de statii electrice si de lucrari la partea electrica a centralelor (atestat tip E2) ;
  • proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru cobnstructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiune de 0,4kV (atestat tip B) .
  • executarea de lucrari de vopsire a stalpilor metalici ai liniilor electrice aeriene, defrisare pentru traseele liniilor electrice aeriene, executarea, verificare si reparare a prizelor de pamant (atestat tip F).

S-au obtinut atestate pentru proiectarea si executarea echipamentelor antiefractie emis de Politie, certificari din partea producatorilor de echipamente Schneider si ABB pentru executarea de tablouri electrice.

De asemenea firma noastra da o importanta deosebita calificarii personalului. In aceasta directie firma a sustinut angajatii in obtinerea unor competente profesionale cum ar fi : electrician autorizat de la gr.I pana la gr.IV, responsabil tehnic cu executia,verificator de proiecte, responsabil de calitate,proiectare si executie instalatii in mediu exploziv, cursuri de calificare pentru electricieni si studii postliceale de tehnicieni.

Prin politica firmei s-a manifestat un interes deosebit asupra sigurantei personalului si protectiei mediului.

Firma noastra urmareste continuu imbunatatirea calitatii serviciilor si extinderea gamei de lucrari oferite clientilor.

In acest sens firma noastra a implementat sistemul integrat calitate – mediu- securitate ocupationala :

  • Sistemului de Management al Calitatii conform SR EN ISO 9001 :2001/ ELOT EN ISO 9001 :2000
  • Sistemului de Management de Mediu conform SR/ELOT EN ISO 14001 :2005
  • Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale conform OHSAS 18001 :2004 .

S.C. IANUS SRL Zalau este distribuitor autorizat SCHNEIDER, MOELLER, SIEMENS, ABB, LEGRAND,AREVA , PHILIPS.

Director
ing. Sorin Chezan


tags
sisteme de securitate zalau, instalatii electrice zalau, sisteme de alarme, alarme case, alarme apartament, alarme apartamente, alarme wireless, alarma apartament, firme de paza din bucuresti, firme de paza in bucuresti, preturi instalatii electrice, sistem antiefractie, interfoane bloc, alarme locuinte, usi garaj basculante, preturi interfoane, alarme imobil, interventie rapida, sistem alarma locuinta, sistem alarma apartament, sisteme de alarma la incendiu, sistem alarma casa, sisteme alarma casa, sisteme de alarma casa
Recomanda aceasta firma unui prieten!
Numele tau: E-mail prieten: