Sisteme de alarme - Sisteme antiincendiu - Interventie rapida - Camera supraveghere - Automatizari porti - Sistem antiefractie - Alarma apartament - Alarme imobil - Firme paza
Firma LION EXPERT SECURITY CD SRL
Localitate Bucuresti
Judet Bucuresti
Sediu Str. Mitropolit Varlam, Nr. 112 Sector 1, Bucuresti.
Tel/Fax
Mobil 0744552394
Website www.lionexpertsecuritycd.ro
Persoana contact
Descriere

LION EXPERT SECURITY CD este o companie romaneasca cu atributii specifice domeniului de securitate privata ce asigura un serviciu compatibil cu piata nationala si internationala in acest domeniu de activitate. Serviciile pe care le prestam sunt intotdeauna la un standard ridicat de calitate si competenta profesionala.

    Experienta echipei de conducere, procesul de selectie al angajatilor si specializarea acestora pe criterii specifice serviciilor noastre, garanteaza siguranta obiectivelor si persoanelor ce beneficiaza de aceasta oferta. Un argument in sustinerea noastra este baza logistica tehnica si mobila de care dispunem ce se poate plia pe o paleta larga de cerinte ale beneficiarilor.

Va oferim sisteme profesionale de avertizare la efractie, avertizare la incendiu, la inundatie, la scurgeri de gaze, control acces, supraveghere video, interventie si monitorizare.

    Dorim sa dam o noua dimensiune valorilor clientilor nostri oferind un pachet complet de servicii si solutii de securitate protejand oameni, proprietati, afaceri si valori.

Oferim servicii complete de paza, instalare sisteme de supraveghere, monitorizare si interventie rapida, transport valori, garda de corp, patrulare preventiva la obiectivele monitorizate cu alarma in toate judetele tarii - Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea, Banat, Dobrogea, Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania.

Recomanda aceasta firma unui prieten!
Numele tau: E-mail prieten: