Sisteme de alarme - Sisteme antiincendiu - Interventie rapida - Camera supraveghere - Automatizari porti - Sistem antiefractie - Alarma apartament - Alarme imobil - Firme paza
Firma ArmacoHunting Impex SRL
Localitate Ploiesti
Judet Prahova
Sediu str.Basarabilor nr.20, bloc K4, Et. P
Tel/Fax 0244511273
Mobil 0740546449
Website www.magazin-arme.ro
Persoana contact
Descriere

Beneficiind de o experienta de 10 ani in domeniul vanzarilor de arme si echipamentelelor de vanatoare , precum si echipamentelor destinate fortelor de ordine , ne propunem pe viitor o diversificare a activitatilor astfel incit sa putem raspunde cererilor celor mai exigenti clienti. Va conta in primul rind calitatea serviciilor oferite precum si promptitudinea in satisfacerea comenzilor .

Dorim ca in magazinul nostru sa existe intotdeauna produsul potrivit pentru a satisface pasiunea celor care viziteaza acest site . Pentru a ne asigura ca vizita dumneavoastra pe acest site va fi cit mai placuta am incercat ca acesta sa fie din constructie cit mai prietenos si deasemenea am avut grija ca pozele pe care le veti gasi pe site sa va dea o imagine cit mai exhaustiva a produselor pe care le vindem.

De asemenea va asteptam in noul nostru spatiu de vinzari din Ploiesti , un magazin la standarde moderne deschis de luni pina vineri intre orele 8.00 - 19.00 si simbata intre orele 8.00-12.00.

 

tags:arme, magazin arme,

Recomanda aceasta firma unui prieten!
Numele tau: E-mail prieten: